0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Oksi pen sredstvo za vime pre muže 10kg

3.600 RSD
cene su izražene sa PDV-om
Sredstvo za dezinfekciju vimena pre muže

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
(kom)
Opis proizvoda

OPIS SREDSTVA

OKSI-PEN je tečno sredstvo sa višestrukom funkcijom. Primarne uloge sredstva su dezinfekcija pomoću aktivnog kiseonika i čišćenje čvrstih nečistoća i naslaga sa papila vimena. Površinski-aktivne materije koje ulaze u sastav sredstva su otporne na oksidaciju, pa ne postoji opasnost od njihove razgradnje od strane jedinjenja sa aktivnim kiseonikom.

PRIMENA SREDSTVA

OKSI-PEN se upotrebljava za dezinfekciju papila vimena krava pre svake muže. Stabilizovani vodonik-peroksid ima baktericidno dejstvo na širok spektar Gram+ i Gram- bakterija, virusa i gljivica. Dejstvo je brzo i ireverzibilno. Zahvaljujući kombinaciji peroksida i površinski-aktivnih materija, sredstvo stvara aktivnu penu koja uklanja nečistoće, a ujedno i dezinfikuje. Tokom duže upotrebe NE dolazi do pojave rezistencije kod mikroorganizama.

HEMIJSKI SASTAV

Aktivni kiseonik min 3,0%(m/m)
Nejonogeni tenzidi min 10 %(m/m)
Stabilizatori za vodonik-peroksid

UPOTREBA

OKSI-PEN se nanosi ili pomoću rasprskivača ili pomoću plastičnih aplikatora (kao na slici). Na vrhu aplikatora se nalazi otvor dovoljne veličine da u njega stane vrh papile. Nakon toga se telo plastike stisne tako da OKSI-PEN obrazuje stabilnu penu koja se zadržava na papilama. Da bi efekat aktivne pene bio potpun, potrebno je penu ostaviti najmanje 20-30 sekundi. Uklanjanje ostatka mora biti temeljno pomoću ubrusa ili papirne maramice da bi se i fizički uklonili mikroorganizmi i razmekšane nečistoće. Primena OKSI-PEN-a ne isključuje upotrebu dezinfekcije i zaštite kože posle muže.

Deklaracija
Šifra proizvoda:
200-080/10
Bruto težina:
10 kg
Proizvođač: Impuls hemija
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.