0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Zaštita privatnosti

Dobro došli na naš sajt systemline.rs i hvala Vam što ste zainteresovani za našu kompaniju i proizvode. Za System line je od izuzetne važnosti zaštita ličnih podataka posetilaca sajta systemline.rs, te zbog toga želimo da Vas obavestimo o tome kako System line doo Subotica obrađuje Vaše lične podatke.


System line doo Subotica sakuplja, skladišti i obrađuje vaše lične podatke samo ako je to dozvoljeno na osnovu zakonskih propisa, preduzima tehničke i organizacione mere i utvrđuje pravila postupka neophodna za sprovođenje važećih zakonskih odredaba. Podaci neće biti prosleđeni trećim stranama.


Generalno, možete koristiti naš internet sajt bez direktnog davanja ličnih podataka. Ako koristite određene usluge, na primer kupovina naših proizvoda, tražićemo Vam Vaše lične podatke. Ovo može uključiti, na primer, Vaše ime i prezime, Vašu imejl adresu ili Vašu poštansku adresu i kontakt telefon. Ovo će uslugu koja je u pitanju učiniti bržom i lakšom za rukovanje. Neke usluge se ne mogu dobiti bez unošenja Vaših podataka.


Neki podaci se prikupljaju čim posetite naš veb-sajt. Automatski prikupljeni podaci uključuju podatke protokola veb servera. Svaki put kada pristupite nekoj stranici od naših online usluga i svaki put kada preuzmete datoteku, pristupni podaci vezani za ovaj proces se čuvaju u dokumentu o protokolu na našem serveru.
Naše stranice na platformama društvenih medija (Facebook) Vam takođe nude obimne usluge lične podrške i mogućnost da ostanete u kontaktu sa nama. Ove usluge na društvenim medijima takođe prikupljaju lične podatke, npr. o profilu koji ste kreirali ili preko takozvanih socijalnih dodataka (plug-in) koji su implementirani u veb-sajtove trećih lica.


Podaci se čuvaju u rokovima predviđenim zakonom.


Podaci o ličnosti koji se obrađuju isključivo u svrhe u statističke svrhe uz poštovanje odredaba zakona o primeni odgovarajućih tehničkih, organizacionih i kadrovskih mera, a u cilju zaštite prava i sloboda lica na koje se podaci odnose u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. Glasnik RS”, br. 87/2018) koji je donet u skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti lica u odnosu na obradu podataka o ličnosti i slobodnom kretanju takvih podataka (GDPR).

Lice za zaštitu podataka o ličnosti
Sintija Sabo
Telefon: +381637186044
E-mail: sintija.sabo@systemline.co.rs
Dostupna je za sva Vaša pitanja o zaštiti podataka o ličnosti

Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.