0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Milk nano MMC

117.000 RSD
cene su izražene sa PDV-om
imilk nano box za merenje kolicine mleka u muznim sistemima u izmuzistu

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
(pak)
Opis proizvoda

 iMilkNano displej

Nano Displei je jednostavan interfejs sa jednim tasterom i numeričkim dispejom na kome farmer može da kontroliše sve funkcije muže i pranja. Ova jedinica se može montirati na stub u izmuzištu pomoću nosača. (komplet za montažu: 5660029)

iMilkNano Box Nano Box je centralna tačka veze izmedju displeja i merača mleka. Kao i iMilk600, on je povezan posebnom RS485 vezom. Montira se pomoću seta za montažu (5660030). MMC je inovacija medju meračima mleka, cilj je bio stvoriti najjednostavniji panel za rukovanje.

Ovaj kompaktni mali merač mleka omogućava vam da u potpunosti izmerite i analizirate protok mleka, temperaturu i provodljivost. Napravljen je od čvrstog PSU materijala za visoku izdržljivost i pogodna je za mužu sledećih životinja: ovaca, koza, krava i bivola.

MMC se može montirati na postojeće izmuzište kao usavršavanje sistema. Pogodan je za rad kao stamostalno i umreženo takodje.

Deklaracija
Šifra proizvoda:
D 5669006
Proizvođač: InterPuls
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.