0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Impuls mlekal N plus bazno sredstvo 25kg

5.700 RSD
cene su izražene sa PDV-om
Sredstvo za pranje zatvorenih mužnih sistema

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
(kom)
Opis proizvoda

Sredstvo je na bazi Natrijum-hidroksida, aktivnog hlora, a sadrži i sekvestrente. Sredstvo je najbolje koristiti u kombinaciji sa odgovarajućim kiselim sredstvom (MLEKAL A-PLUS). Kada se vrši pranje, uvek se prvo primenjuje alkalno, pa zatim kiselo pranje. Ovaj preparat se najviše primenjuje u industriji mleka za pranje i dezinfekciju u CIP sistemima, mužnih sistema, laktofriza, cisterni za mleko i uopšte u svim fabrikama za proizvodnju životnih namirnica (mlekare, pivare itd.).

Može se upotrebiti i rastvaranjem u tvrdim vodama, pri čemu ne ostavlja nikakav talog. Takođe, ne stvara penu i ne nagriza materijal, pa se koristi i u zatvorenim sistemima cevovoda i automatskim mašinama (svuda gde je potrebno i pranje, i dezinfekcija). Radna koncentracija: 0,4-1%

Deklaracija
Šifra proizvoda:
200-073/25
Bruto težina:
25 kg
Proizvođač: Impuls hemija
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.