0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

iMilk 600 pannel i sensor

131.000 RSD
cene su izražene sa PDV-om
panel za upravljanje muznim jedinicama u izuzistu za pracenje kolicine mleka i elektronske pulsacije

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
Opis proizvoda

iMilk600 je najsavremeniji sistem u kategoriji elektronskog merenja mleka. Napredna elektronika i pouzdani senzori čine ovaj novi merač mleka jedinstvenim proizvodom; pogodno za mlekare koji imaju za cilj maksimizirati profit mlečnog stada.

Prednosti:

Pouzdano merenje mleka (manje od 2% odstupanja) Nežno skidanje muznih jedinica- bez prekomernog izmuzavanja Upozorenje o provodljivosti mleka Funkcija umrežavanja podataka preko farm menedžment sistema Opcija sa više prikaza Jednostavan za instalaciju i programiranje  

Volumetrijski merač mleka (MMV) je najkompaktniji na tržištu. Zahvaljujući dvostrukoj komori, mleko je precizno izmereno, a unutrašnji dizajn pruža stabilan vakum i mleko bez pene. Lako se čisti, zahvaljujući glatkom unutrašnjem dizajnu, iMilk600 senzor se može lako servisirati bez alata.   Upravljački panel u stvarnom vremenu prikazuje: prinos mleka, temperaturu mleka, vreme muže, broj krava i provodljivost. Muzač može birati između 3 konfiguracije displeja: Basic, Graphic i Full-data. Dizajn panela je kompaktan i IP67 je klase zaštite. iMilk600 osigurava nežno izmuzavanje, izbjegavajući prekomerno izmuzavanje. Informacije mlečnosti krava se prikupljaju u sistemu i dostupni su sa računara gde se mogu analizirati kako bi se pratilo stado u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta i kvantiteta mleka.  

Novo: za iMilk600 je sada dostupan novi R 4.10 softver. Zajedno sa iFC sistemom 1.1.8. nudi sledeće nove funkcije:

opcija brzog odvajanja životinja preko iMilk600 tastature (uz selekcijsku kapiju)

mogućnost upravljanja automatske hranilice sa tastature (uz automatske hranilice u izmuzištu)

opcija za odvajanje mleka

ažurirana LED upozorenja za normalnu verziju i HD

opcija izmene konfiguracije muže za svaku životinju individualno

mogućnost konfiguracije panela preko iFC-a

funkcija pozicionera muznih jedinica funkcija brze muže

za sva dalja pitanja nam se slobodno obratite

Deklaracija
Šifra proizvoda:
5659005
Proizvođač: InterPuls
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.