0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Boks za obradu papaka za krave model SA0035

964.080 RSD
cene su izražene sa PDV-om
Boks za obradu papaka za krave model SA0035

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Nema na lageru
Opis proizvoda

Boks za obradu papaka za krave SA0035 standardni model, sigurnost i efikasnost su bili ključni faktori u njegovom dizajnu. Napravljen od visokokvalitetnih materijala ali izdržljiv i pristupačan proizvod. Pocinkovani metalni delovi i drveni pod debljine 38 mm.

Boks za obradu papaka za krave je opremljen sa dva sigurnosna vitla - jedno za stomak i jedno za zadnju nogu. Kada se ručka otpusti, kočnica se odmah aktivira bez potrebe da rukovalac interveniše. Oba vitla su opremljena redukcijom 2: 1, što zahteva manje napora za osiguranje stoke.

Životinje prolazi preko poksa, ne mora da se vraća. Može da se otvara prednji deo.

Boks za obradu papaka za krave je montirana na prikolicu, što olakšava transport. Prikolica je opremljena blatobranom i osvetljenjem.

Proizvođač: Wopa

Dimenzije boksa za obradu papaka:
Dužina: 2000 mm
Širina: 1850 mm
Visina: 2000 mm
Težina: 325 kg

Deklaracija
Šifra proizvoda:
SA0035
Proizvođač: Wopa
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.