0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Precision Farming set za praćenje stada

31.05.2020.

 

U stalnoj potrazi za rešenjem, kako da se izbegnu moguće greške koje potiču iz ljudskog faktora

i da se unapredi, olakša rad, poveća produktivnost naših farmera, jeste jedna softverska platforma za praćenje krava.

Bitna, svakodnevna obaveza koja iziskuje stručno osoblje i vreme jeste praćenje i procena tačnog vremena za osemenjavanje krava. Ovaj sistem je pravo rešenje koje će olakšati Vaše svakodnevno poslovanje.

 

Precision Farming set je sklop svih sastavnih elemenata za montažu, antene koja sakuplja podatke i okovratnika sa transponderima koji salju signale.

Sistem konstantno prati svako grlo koja ima okovratnik sa transponderom kada detektuje povećanu ili smanjenu aktivnost i šalje podatke kontrolnoj jedinici, koja deli informacije na mobilni telefon, tablet ili računar.

Pristup možete dodeliti i vašem veterinaru ilil upravniku farme koji će dobiti 5 sati ranije informaciju koje grlo kada je u optimalnom preriodu za oplodnju.

Pored detekcije estrusa sistem pordžava i alarm za smanjenu aktivnost koji je pokazatelj nekih nepravilnosti kod krava kao što su oboleli papci, ruminalni ili drugi zdravstveni problemi.

 

Precision Farming set podržava opciju spajanja na:

  • Farm management sistem

  • selekcione ili sortirne kapije

  • izmuzište

  • pozicioniranje

  • hranidbeni boks

Ukoliko je cilj samo detekcija estrusa, dovoljno je samo toliko okovratnika i transpondera imati koliko grla želite maksimalno, istovremeno pratiti. Kada je oplodnja provereno uspešna, okovratnik se skida i postavlja se na sledeću kravu kod koje se u skorije vreme očekuje pojava estrusa.

Ukoliko je cilj praćenje provedenog vremena na hranidbenom stolu, varenjem, na odmaranju ili smanjena aktivnost, tada je potrebno svako grlo da ima okovratnik sa transponderom.

Cena Precision Farming seta sa 10 transpondera je 4.680 Eura sa uračunatim PDV-om i montažom.

(cena može da varira u zavisnosti internet pokrivenosti farme)

Za više informacije, opširniju prezentaciju ili ponudu kontaktirajte nas e-mailom na office@systemline.co.rs ili putem telefona na: 024/4797-299 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.