0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Vezérlő rendszer villanypásztor számára, Luda farm controll

39.650 RSD
az árak tartalmazzák az áfát
Vezérlő rendszer villanypásztorhoz, LUD1072

Bővebb információ az árucikkről vagy rendelés telefonon,
hívjon minket a Tel: +381 24 4797299 vagy Viber: +381 66 801 6628

Van raktáron
Leírás

 A Luda.Fence egy kerítésvédő, amely közvetlenül a telefonján megjeleníti az elektromos kerítés feszültségszintjét, és figyelmeztet, ha a feszültség hirtelen leesik. A Luda.Fence bárhol használható, GSM-lefedettséggel.

A telefonjával mostantól egész évben, 24/7 figyelemmel kísérheti a kerítését. Az Alarm + opcióval azonnal riasztást kap, ha a feszültség csökken, és egy kényelmes feszültséggrafikon mellett segít meghatározni, hogy a feszültségesés állatok vagy cserjék / eső következménye.
Ezek a funkciók ugyanabba az alkalmazásba vannak csoportosítva, mint a többi intelligens gazdálkodási termék, így azonnali áttekintést nyújtanak a farm legfontosabb területeiről közvetlenül a mobiltelefonjukon. A Luda.SmartPlug * szoftverrel kombinálva be- és kikapcsolhatja a kerítés áramellátását anélkül, hogy a karbantartás ideje lenne az áramellátáshoz menni. (* A SmartPlug IP 20 védett környezetet igényel.)
A csomag tartalma:
Luda. Kerítés kerítésvédője
220 V-os kültéri töltő
Őrölt csap
12 V-os kültéri töltő
Kerítés bilincs
Földbilincs
3 év garancia
1. Luda. A kerítés a meglévő kerítésének bármely pontján összekapcsolható. Az egységet 2 hónapig lehet táplálni az újratölthető akkumulátorral, vagy folyamatosan lehet 220 V vagy 12 V feszültséggel ellátni.
2. A feszültséget úgy mérjük, hogy a piros kerítésbilincset a kerítéshez, a zöld földbilincset pedig a földcsaphoz csatlakoztatjuk.
3. A kerítés feszültségszintje a beépített SIM-kártyán keresztül kerül elküldésre a My.Luda.Farm számára, amely mindig kiválasztja a legerősebb jelű (azaz üzemeltetőtől független) kezelőt.
4. A kerítés állapotát bármikor ellenőrizheti mobilján, anélkül, hogy fizikailag meg kellene látogatnia a kerítést a terepen a feszültség méréséhez. Az Alarm + azonnal figyelmeztet, ha a kerítés feszültsége csökken, és hozzáférést biztosít a praktikus Fence Voltage Graph ™ -hoz is. Ha az egység 48 órán keresztül nem jelent, vagy ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony, automatikusan értesítést kap a My.Luda.Farm-tól a mobiltelefonján. A legutóbb mért feszültség (48 óránként frissítve) ellenőrzéséért nincs havi díj. A továbbfejlesztett funkcionalitás érdekében az Alarm + az alábbiakban leírtak szerint is elérhető. Az ár tartalmazza az Alarm + 12 hónapos próbáját.
Deklaráció
Termékkód:
LUD1072
Bruttó súly:
1.07 kg
Márka: UKAL
EAN kód:
7350030453790
Importőr:
SYSTEM Line doo
Származási ország:
Kína
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..