0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Rólunk

A SYSTEM Line cég 1997.10.01. lett alapítva Szabadkán!

A cég alapítója Szabó Rózsa. Az alapítás célja az volt, hogy megismertesse a hazai piacot az antibiotikummentes hús és tejtermeléssel.

CHR Hansen, az elismert Dán mikroorganizmuskultúra gyártó segítségével és támogatásával a piac megismertetése a takarmányadalékok Probios illetve BioMax típusaival megkezdődött.

A fejlődés során 2001-ben kapcsolódik a termékpalettához a Biomin ausztriai gyártó terméke, takarmánytartósítók, toxinkötők és a probiotikumok.

A magán állatorvosi rendelők fejlődését, illetve az újak megalakulását támogatva dolgozza ki és teremti meg a lehetőséget, hogy a magyarországi Anivet termékeivel szereljék fel, korszerűsítsék állatorvosi állomásaikat.

2008-tól kapcsolja kínálatába a vetőmagok széles palettáját is.

2009 és 2013 közt képvisel egy magyarországi céget mely termékét, a HungaroLact fejéstechnológiát forgalmazza a hazai piacon és biztosítja a szervizhátteret egész Szerbia területén.

2013 második felében kristályosodik ki a terv a saját fejlesztésű fejéstechnológia kidolgozásáról, mely ötlet megvalósításához a cég az évek során megszerzett tapasztalata mellé társul a külföldi cégek támogatása InterPuls és MILK Rite.

A hazai fejlesztésű fejőrendszer megalkotása világos és egyenes céllal jött létre: a tejtermelőknek szükségük van egy megbízható, kedvező ár-érték arányú és biztos szervizháttérrel rendelkező fejéstechnológiára.

Ezt hivatott képviselni a SYSTEM LINE milking technology!

Rólunk
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..