0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Panaszok és visszatérítések

SYSTEM Line d.o.o kizárólag új termékeket forgalmaz. Törekszünk a webshop-ban megadott információk pontosságára, hogy azzal minél jobban le tudjuk írni a termék rendeltetését és használatát. Küldés előtt igyekszünk minden termék állapotát leellenőrizni.

Amennyiben még sincs megelégedve a termékkel, az meghibásodott vagy nem működik, a vásárlástól számított 14 napon belül keressen fel minket és a terméket visszavesszük vagy becseréljük.

Az életben lévő elektronikus kereskedelemre vonatkozó törvények értelmében bemutatja a rendelt termékeket specifikációs formában annak értékével és a járulékos költségekkel együtt valamint azok módosítási lehetőségét is megadja fizetés és rendelés előtt. Emellett a vásárlási feltételeket megjelenítése illetve annak beleegyezése szükséges a vásárlási szándék megerősítéséhez.

A 14 napos visszavásárlási idő nem a garanciális idő. Ez egy törvénnyel meghatározott viszzavásárlási periódus, mely idő alatt a terméket a megvásárolt állapotában viszaküldheti.

A termékekre vonatkozó garancia az adott terméktől függ, és 0-tól 365 napig tart, egyes termékekre 25 hónap garancia vonatkozik.

Amennyiben szállításkor sérült a termék, ezt jelentse azonnal átvételkor a futárnak is illetve SYSTEM Line doo ügyfélszolgálatának is. Azon termékeket, melyek szállításkor sérültek meg, de nem lett azonnal jelentve, nem áll módunkban becserélni/visszavenni, mivel ezt a futárszolgálat biztosítója sem fogja beismerni utólag.

A garanciális beküldéskor mindenképp mellékelje a termék mellé a SYSTEM Line - tól kapott csomagolást és egyéb dokumentációt, mindezt védőcsomagolásban.

Legyen szó gyári vagy szállítási meghibásodásról, ügyfészolgálatunk rendelkezésére áll.

Minden olyan visszaküldött termék mely nincs becsomagolva, hiányos vagy a beküldés nem volt telefonon egyeztetve, vissza lesz küldve a feladónak az Ő költségén.

Amennyiben a SYSTEM Line hibájából lett téves vagy rossz termék küldve visszaküldés során, minden kézbesítési költséget a SYSTEM Line áll.

Dokumentumok:
22-system-line-zvanicni-obrazac-za-reklamacije.pdf
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..