0
Az Ön kosara
A kosár üres.
Fejőházak számítógépes diagnosztikája

2022.07.29.

Fejőházak számítógépes diagnosztikája

Az állomány tőgybetegségéért legtöbb esetben a hibásan működő fejő rendszer a felelős.

A fejőrendszerek számítógépes diagnosztikájával megelőzhető az állomány lebetegedése, tejmennyiség csökkenése, illetve a nagyobb hibák eseteként az egész fejőrendszer leállása.

 

 

A hiperkeratózis az egyik egyértelmű jele annak, hogy a rendszer hibásan működik. Ezeket a problémákat okozó hibákat egy számítógépes diagnosztikai vizsgálat ki tudja mutatni. Ezt követően megfelelően korrigálni lehet a beállításokat, illetve javítani a rendszer nem megfelelően működő elemeit.

A pulzátorok, kehelygumik és a vákuumszint - kapacitás tökéletes összhangban kell legyenek és ezek az állomány genetikai adottságainak megfelelően kell legyenek beállítva.

Országunk fejősteheneik genetikai állományának fejlődésével a fejőrendszert is fejleszteni kell, különben az nem lesz képes követni a fejőstehenek elvárásait. Várt eredmény elmarad, vagy csak részlegesen valósul meg. Ezekre vannak jól bevált módszerek és megoldások, melyek megfelelő felhasználásával növelhető a farm bevétele.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..