0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Potkovice za konje plastična TP Trotter 3 prednje

Veličina:
800 RSD
cene su izražene sa PDV-om
Savršen balans i izdržljivost sa Kerckhaert TP Trotter plastičnim potkovicama. TP Trotter potkovica je napravljena od izdržljive plastike, koja se pomoću turpije lako prilagođava veličini kopita konja.

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
Opis proizvoda

Savršen balans i izdržljivost sa Kerckhaert TP Trotter plastičnim potkovicama. TP Trotter potkovica je napravljena od izdržljive plastike, koja se pomoću turpije lako prilagođava veličini kopita konja. Plastična potkovica se može pričvrstiti na kopito konja pomoću eksera ili čak lepka. Nema prethodno izbušenih rupa za eksere, što omogućava slobodno zakucavanje gde god želite. Potkovica je specijalno dizajnirana za prednje noge sa jednom kapnom na prstu. Kerckhaert plastična potkovica efikasno prigušuje udarce, optimizujući kretanje konja.

Veličina: 3
Dimenzije: 165 x 151 mm
Proizvođač: Kerckhaert

Deklaracija
Šifra proizvoda:
742-0001-196
Proizvođač: KERCKHAERT
Uvoznik:
SYSTEM Line doo
Zemlja porekla:
Italija
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.