0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Nadzorni sistem za električnog pastira Luda Farm controll

39.650 RSD
cene su izražene sa PDV-om
Kontrolni sistem za praćenje rada električnog pastira.

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Nema na lageru
(kom)
Opis proizvoda

Luda Farm je zaštitnik ograde koji prikazuje nivo napona vaše ograde direktno na Vašem  telefonu i upozorava Vas ako napon iznenada padne. Kontrolni sistem se može koristiti na bilo kojoj lokaciji koja pokriva GSM mrežu. Koristeći sboj telefon, od sada možete nadgledati svoju ogradu 24/7 tokom cele godine. Pomoću opcije Alarm+ odmah ćete dobiti obaveštenje u slučaju da napon padne, pored prikladnog grafikona napona koji će vam pomoći da utvrdite da li je pad napona posledica životinja, grmlja ili kiše. Ove funkcije su grupisane u istoj aplikaciji kao i drugi proizvodi Smart Farming-a, kako bi pružili trenutni pregled ključnih područja na farmi direktno na vašem mobilnom telefonu.

Luda Farm se može povezati u bilo kojoj tački vaše postojeće ograde. Uređaj se može napajati 2 meseca pomoću punjive baterije ili se može neprestano napajati sa 220V ili 12V. Napone se meri povezivanjem crvene stezaljke za ogradu sa ogradom, a zelene stezaljke za zemlju za uzemljenje. Nivo napona ograde se šalje na My.Luda:farm preko ugrađene SIM kartice, koj auvek bira operatera sa najjačim signalom. (tj nezavisan od operatera). Možete da proverite status ograde na svom mobilnom telefonu kad god želite, bez fizičkog posećivanja ograde na terenu radi merenja napona. Alarm+ vas odmah upozorava ako napon ograde padne, a takodje vam omogućava pristup praktičnom Fence Voltage Graph-u. Ako se jedinica ne prijavi 48 stai ili ako nivo baterije postane prenizak, automatski ćete dobiti obaveštenje od My.Luda.Farm na svoj mobilni telefon. 
 
Deklaracija
Šifra proizvoda:
LUD1072
Bruto težina:
1.07 kg
Proizvođač: UKAL
EAN kod:
7350030453790
Uvoznik:
SYSTEM Line doo
Zemlja porekla:
Kina
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.