0
Vaša korpa
Korpa je prazna.
MyFarm sistem za praćenje stada

03.06.2022.

MyFarm je Vaše treće oko koje prati dešavanja na vašoj farmi 0-24! Uštedite svoje vreme i novac! Uvek znajte šta da radite i kada! 

myfarm

 

 

Prednosti sistema:

  • Omogućava vam bolji uvid u zdravstveno stanje vašeg stada sa integrisanim alarmima za hitne intervencije
  • Okovratnici koriste dugovečne baterije koje vam šalju podatke  24/7 o estrusu!
  • Može da radi i na pašnjacima i kao i u štalama
  • Opcija priključivanja na selekcijsku kapiju
  • Sistem je dostupan za korisnika preko pametnog telefona

 

 

Kako funkcionise MyFarm sistem?

MyFarm sistem se sastoji od okovratnika i centralne jedinice sa antenom, koja omogućava praćenje ponašanja i zdravlja krave u realnom vremenu kao i tačno vreme za osemenjavanje. Pruža detaljne informacije o kretanju krava, navikama u ishrani, preživanju uopšteno o dnevnim rutinama.

 

Kakve benefite nudi ovaj sistem?

MyFarm sistem vam pomaže da optimizujete svoju farmu. Na ovaj način možete poboljšati zdravlje i mlečnu produktivnost vaših krava i smanjiti radno vreme i troškove lečenja. Štaviše, sistem pruža podatke koji mogu pomoći u poboljšanju efikasnosti upravljanja farmom.

 

Gde i kako mogu kupiti MyFarm sistem?

Kod nas možete lako kupiti MyFarm sistem. Pružamo uslugu kompletne instalacije, podršku i obuku za koriščenje. Zatražite telefonski razgovor kako bismo vam mogli dati više detalja i informacija o sistemu. Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja!

 

Opcija:

Koristite okovratnike samo na grlima koja  želite da pratite  i za koje očekujete termin za osemenjavanje u skorije vreme.
Dodatni okovratnici se mogu kupiti i naknadno po ceni od 192 eur kada vam se za to ukaže potreba zbog rasta stada.

 Budite u toku sa novim sadržajima i ponudama, unesite svoju e-mail adresu:

 
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.