0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

IoShield dezinfekcija vimena posle muže 10kg

8.000 RSD
cene su izražene sa PDV-om
zaštita i dezinfekcija vimena posle muže sa jodom 10kg.

Za više informacija o artiklu ili poručivanje putem telefona,
pozovite nas na Tel: +381 24 4797299 ili na Viber: +381 66 801 6628

Ima na lageru
(kom)
Opis proizvoda

Barijera za zaštitu i potapanje sisa posle muže. Dorbo uočljiva i aktivna barijera. Dugotrajna zaštita koja traje satima nakon muže. Širok antimikrobni spektar dejstva zahvaljujući kompleksu joda (PVP-jod). Bogat sastojcima za negu kože – za glatku i meku kožu. Upotreba IoShielda se naročito preporučuje na mestima gde se u proizvodnji mleka zahteva visok nivo higijene.

Posle muže:

Sise se potapaju u rastvor IoShield koji je spreman za primenu. Potapanje sisa vrši se pomoću P3-dip lončića. Vrlo brzo, kroz par minuta, IoShield  stvara suv i jasno uočljiv film koji ostaje na sisama u celom periodu između dve muže.

Pre muže:

Pre svake muže Io-shield D treba ukloniti u predmužnoj pripremi sisa. Najbolje je za to koristiti Oxy Foam system ili  vlažnu krpu kako bi se film  lakše skinuo.

 

 

 

 

Deklaracija
Šifra proizvoda:
26769
Proizvođač: Ecolab Hygiene
Podešavanja kolačića
Kao i većina web sajtova i naš web sajt koristi kolacice za personalizaciju sadržaja i oglasa , pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, možete dozvoliti marketinške kolačiće. Nastavljanjem pregledanja prihvatate upotrebu kolačića i prihvatate šta je navedeno u Informaciji o obradi podataka.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.