0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Biosaxon kamena so za lizanje

24.04.2019.

 

Zašto je kravama potrebna so za lizanje?

tehenek

So sadrži veoma bitne minerale koji su potrebni svakoj domaćoj životinji, međutim kod pojedinih životinja postoji doba godine kada su im vrlo bitni minerali koje obezbeđuje so za lizanje. Kao primer, kada su krave na pašnjacima ključnu ulogu ima so.

Muznim kravama je potrebna poprilično velika količina natrijuma koju prvobitno mogu da nadoknade uz pomoć soli za lizanje. Dnevna količina potrebnog natrijuma zavisi od doba godine, od količine unetog kalijuma preko hrane i od vlažnosti hrane.

So za lizanje potpomaže kravama oko problema koje može da stvara metabolizam, samim tim vreme provedeno na ispaši može da protekne bez ikakvih smetnji i problema. Do početka sezone ima još samo par nedelja, dovoljno vremena da pribavite za Vaše životinje dovoljnu količinu natrijuma i drugih mineralnih materija koje sadrži so za lizanje. Ako pre kupovine imate neka pitanja vezano za proizvod, stojimo Vam na raspolaganju, kontaktirajte nas.

 

Za šta je dobra so za lizanje?

Mire jó a nyalósó?Da li iz koristi ili iz hobija držimo životinje, nije bitno, bitno je da one budu zdrave i da se osećaju dobro u svojoj koži. Zato kupujemo hranu koja je obogaćena sa raznim vitaminima i dodacima, ali možda jedna od najbitnijih stvari jeste so za lizanje.

Razne vrste soli sadrže određene minerale i hranljive materije koje su potrebne za zdravlje životinje. Za svaku vrstu životinja možemo da nabavimo odgovarajuću vrstu soli za lizanje koja je sastavljena po njihovim potrebama čiji ukus je prijatan za životinje i u velikim količinama sadrži kalcijum, magnezijum, gvožđe i druge potrebne materije potrebne za organizam. Ako želimo da brinemo o svojim životinjama u hladnijim mesecima na odgovarajući način, u svakodnevnoj ishrani potrebna je odgovarajuća vrsta soli za lizanje. Ako želite da kupite so dobrog kvaliteta, na pravom ste mestu, imamo u ponudi sve vrste soli koje su Vam potrebne, za moguća pitanja kontaktirajte nas.

 

Blago za naše životinje!

Ako životinje držimo iz koristi, na primer konje, ovce ili krave, potrebno je da dobijaju odgovarajuću hranu, takođe, da im stalno gledamo zdravstveno stanje. Jedan od proizvoda, koji u potpunosti ispunjava oba kriterijuma jeste takozvana so za lizanje. Ove proizvode možemo da nabavimo na sve više mesta, gledajući na ponudu, retko se nalazi kvalitetna so po dobrim cenama.

So je jako bitna za naše životinje, ne samo da im je preko potrebna količina natrijuma za zdrav život, već sadrže i takve mineralne materije koje ne mogu da unose ni na koji drugi način, osim preko soli.

Cene soli znaju biti poprilično visoke ako tražimo na pogrešnom mestu. Razlog tome jeste jer ih sa dosta dalekih mesta uvoze u državu.

Tražite pristupačnu cenu soli? Ne morate dalje tražiti, na pravom ste mestu jer System Line nudi kvalitetnu so za lizanje po veoma povoljnim cenama. Posetite naš sajt i odaberite odgovarajuću so za lizanje za Vaše životinje!

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.