0
024/4 797 299 Ponedeljak - Petak 07-15h

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Uslovi kupovine

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma SYSTEM Line doo, Bikovački put 87. 24106. Subotica, i služe kao elektronsko prodajno mesto firme - Web Shop.


Narudžbom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa Uslovima korišćenja usluge Web prodavnice SYSTEM Line doo.


SYSTEM Line doo se obavezuje primenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. SYSTEM Line doo ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebu koje se ne mogu utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema Web trgovine ili propusta zaposlenih u SYSTEM Line doo.


SYSTEM Line doo ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i tačnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u  manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
SYSTEM Line doo zadržava pravo da ne isporuči robu na osnovu narudžbi sa nepotpunim i/ili netačnim podacima, odnosno nemogućnost provere narudžbe telefonskim putem, iz razloga pogrešnog broja ili ne javljanja na poziv.

Isporuka/Garancija/Reklamacija
SYSTEM Line doo obavezuje se isporučiti naručene artikle: nove sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom, u roku koji je naveden na stranicama web prodavnice, odnosno najviše u roku od 3 radna dana od momenta telefonske potvrde narudžbe.


SYSTEM Line doo u skladu sa zakonom a zaštiti potrošača i drugim zakonima o e-trgovini vrši predugovorno obaveštavanje kupca na način da prikazuje specifikaciju celokupne porudžbe, sa svim detaljima, kupcu neposredno pre ulaska u proces plaćanja odnosno poručivanja .... Ujedno su kupcu predočeni svi uslovi kupovine u Ugovoru o kupovini za koji je potrebno da kupac da saglasnost.


U slučaju da kupac dobije artikal koji je neispravan ili kojim nije zadovoljan, isti može vratiti u zakonskom roku od 14 dana od momenta kupovine. Da bi se ostvarilo pravo na povrat, zamenu ili garanciju potrebno je uz artikal poslati uz svu potrebnu dokumentaciju, ambalažu i kopiju računa kojom se potvrđuje kupovina u SYSTEM Line  web prodavnici.


Pravo na ostvarenje garancije/saobraznosti korisnik gubi i u slučaju neovlašćenog popravljanja artikala i uređaja, isto tako popravka od strane treće neovlaštene osobe.
SYSTEM Line doo se obavezuje da će artikal čija zamena nije rešena u periodu od 15 radnih dana zameniti novom ili kupcu vrati novac


Cenovnik
Na stranicama kataloga možete pogledati cene i artikle koji su dostupni za kupovinu preko Interneta. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, i predstavljaju važeći maloprodajni cenovnik firme SYSTEM Line doo

 

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije