0
024/4 797 299 Ponedeljak - Petak 07-15h

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Ugovor o prodaji

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma SYSTEM Line doo, Bikovački put 87. 24106. Subotica, i služe kao elektronsko prodajno mesto firme - Web Shop

Narudžbom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa Uslovima korištenja usluge Web prodavnice SYSTEM Line doo.

Garancija privatnosti
SYSTEM Line doo se obavezuje da će čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih svojih kijenata, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Svi zaposleni u SYSTEM Line doo i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo kupce o načinu korišćenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu SYSTEM Line doo,  čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima SYSTEM Line doo kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše Web prodavnice.

SYSTEM Line doo garantuje da lični podaci korisnika Web prodavnice SYSTEM Line doo neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na  zahteve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja ili već zbog čega vlast zahteva.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da SYSTEM Line doo može, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obaveštenja o novim proizvodima i uslugama.

SYSTEM Line doo ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

SYSTEM Line doo se obvezuje primenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. SYSTEM Line doo ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebu koje se ne mogu utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema Web trgovine ili propusta zaposlenih u SYSTEM Line doo.

SYSTEM Line doo ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i tačnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u  manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

SYSTEM Line doo zadržava pravo ne isporučiti robu na osnovu narudžbi sa nepotpunim i/ili netačnim podacima, odnosno nemogućnost provere narudžbe telefonskim putem, iz razloga pogrešnog broja ili ne javljanja na poziv.


Isporuka/Garancija
/Reklamacija
SYSTEM Line doo obavezuje se isporučiti naručene artikle: nove sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom, u roku koji je naveden na stranicama web prodavnice, odnosno najviše u roku od 3 radna dana od momenta telefonske potvrde narudžbe.

SYSTEM Line doo u skladu sa zakonom a zaštiti potrošača i drugim zakonima o e-trgovini vrši predugovorno obaveštavanje kupca na način da prikazuje specifikaciju celokupne porudžbe, sa svim detaljima, kupcu neposredno pre ulaska u proces plaćanja odnosno poručivanja .... Ujedno su kupcu predočeni svi uslovi kupovine u Ugovoru o kupovini za koji je potrebno da kupac da saglasnost.

U slučaju da kupac dobije artikal koji je neispravan ili kojim nije zadovoljan, isti može vratiti u zakonskom roku od 14 dana od momenta kupovine. Da bi se ostvarilo pravo na povrat, zamenu ili garanciju potrebno je uz artikal poslati uz svu potrebnu dokumentaciju, ambalažu i kopiju računa kojom se potvrđuje kupovina u SYSTEM Line  web prodavnici.

Pravo na ostvarenje garancije/saobraznosti korisnik gubi i u slučaju neovlašćenog popravljanja artikala i uređaja, isto tako popravka od strane treće neovlaštene osobe.

SYSTEM Line doo se obavezuje da će artikal čija zamena nije rešena u periodu od 15 radnih dana zameniti novom ili kupcu vrati novac

Cenovnik
Na stranicama kataloga možete pogledati cene i artikle koji su dostupni za kupovinu preko Interneta. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, i predstavljaju važeći maloprodajni cenovnik firme SYSTEM Line doo