0
024/4 797 299 Ponedeljak - Petak 07-15h

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Promokod

Promo Kod je niz slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine, do visine naznačene na Promo Kod-u.
Kupac ostvaruje pravo na Promo Kod u okviru određenih ponuda ali ga je takođe moguće dobiti i na osnovu prethodnih kupovina.
U momentu izdavanja Promo Kod-a SYSTEM Line d.o.o. će doneti odluku o vrednosti Promo Kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promo Kod biti izdat i vremenskom važenju Promo Kod-a.
Vrednost Promo Kod-a je izražena u vidu procentualnog popusta.
Promo Kod se ne odnosi se na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Kod-a možete ostvariti samo prilikom kupovine putem Web Shop-a.
Sistem neće obračunati PromoKod na već akcijske cene i ne može se više promo kodova istovremeno obračunati.

Prilikom svake kupovine preko web shopa kupac dobija Promokod u zavisnosti iznosa računa:

5.000-10.000 din 3%

10.000 - 15.000 din 5%

15.000 – 25.000 din 7%

preko 25.000  din 10%

O svim instrukcijama vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promo Kod-a SYSTEM Line d.o.o. , u momentu izdavanja Promo Kod-a, obaveštava kupce putem SYSTEMLINE Web Shop stranice.

Korišćenje Promo Kod-a prilikom poručivanja na SYSTEMLINE Web Shop stranci je veoma jednostavno. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dole navedene insrukcije:
Na Web Shop stranici www.systemline.rs odaberite željeni artikal i dodajte ga u korpu.
Ukoliko imate važeći Promo Kod potrebno je da štiklirate kvadratić: Imam Promo Kod, potom će Vam se otvoriti novo polje:” Promotivni kod” u koje je potrebno da unesete Vaš Promo Kod.
Klikom na dugme “PRIMENI”, nakon pravilno unetih podataka, i ukoliko je Vaš kod validan, popust na osnovu Promo Kod-a se automatski uračunava kod artikla koji su obuhvaćeni datom ponudom.
U slučaju unosa netačnih podataka, odnosno ukoliko Vaš kod nije važeći, na Web Shop stranici će Vam biti prikazano obaveštenje da promokod nije moguce primeniti  i popust Vam neće biti obračunat.

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije