0
024/4 797 299 Ponedeljak - Petak 07-15h

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Refraktometar

Najnovije

Cena:

4.800,00 din
4,800
+ troškovi dostave

Na lageru, ako poručiš sada trebalo bi da ti stigne sutra od 9 do 17 časova.

Rejting:

Refraktometar za kolostrum

Opis:

 Unutar prva dva do najkasnije četiri sata života, tele treba da popije prvi kolostrum. To je neophodno zbog sledećih okolnosti:
• tele se rađa bez antitela i upućeno je da ih dobije preko kolostruma majke da bi bilo zaštićeno od patogena uobičajeno prisutnih u stajskom okruženju,
• koncentracija antitela u kolostrumu se brzo smanjuje nakon porođaja i • sposobnost usvajanja antitela u tankom crevu teleta je samo u prvih 12-16 sati po rođenju.
Količina prvog kolostruma koju tele treba da popije je 1,5 do 2 litra, i određena je kapacitetom sirišta u prvim satima života (koji je takođe 1,5 do 2 litra). Sledeće napajanje treba da usledi do najkasnije 12 časova po rođenju, s istom količinom kolostruma. Između popijene količine kolostruma u prvim satima života i nivoa imuniteta postoji jaka pozitivna povezanost.

Uputstvo za korišćenje :

 

    1. Otvorite pokrivnu tačku, očistite površinu prizme mekom pamučnom tkaninom, stavite jednu ili dve kapljice rastvora na prizmu. Zatvorite pokrivnu ploču I lagano pritisnite , a zatim pročitajte odgovarajuću skalu svetlosti I tamne granice koja pokazuje vrednost izmerenog rešenja.

    2. U slučaju da temperatura ima mnogo varijacija, treba da kontroliše Zero tačku svakih 30 minuta.

    3. Nakon merenja, očistite preostalu tečnost na površini prizme I pokrivne ploče sa vlažnom gazom. Nakon sušenja čuvajte instrument.

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Za ovaj proizvod još uvek nema komentara.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani:

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije