0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Rozsdamentes haszálkás fejőrendszer 2x9

2021.08.17.

A 2x9-es halszálkás fejőrendszer egy helyszínen összeállított roszdamentes acélból készült konstrukcióra épült ameny TIG módszerrel lett összeheggesztve. A roszdamentes acél konstrukciót egyedi kinézet, hosszú életartam és könnyű karbantartás jellemzi. 

Az tehnológiai alkotóelemekből kiemelnénk a piacvezető iMilk600-as tejmérő és kezelőfelületet, mely I.C.A.R. minősítésű tejmennyiség merő. A pontos tejmennyiség melett, pontos információt kapunk a kifejt tej hőmérsékletéről, a tej vezetőképességéről, esetleges tőggyulaldásról, megemelkedett szomatikus sejtszámokról, mosószer koncentrációjáról, mosóvíz hőmérsékletéről és sok más hasznos információt melyekből kiválasztható, hogy a fejő melyeket láthatja a kijezőn.

A DVC 800-as automatikus fejőegység leemelő rendszernek egy CV20-as elektromos szervó szelep biztosítja a kellő vákuumot és a beállított paramétereknek megfelelően emel le. Az Le30-as elektromos pulzációs rendszer az iMilk600-as panelektől kapja a pulzációs ütemszám paramétereket, melyek személyreszabhatóak minden állomány genetikai adottságaihoz mérten. A Lunik350-es 4 légterű kollektorok IP háromszög kialakítású, felül szelepelt kehelygumikkal vannak párosítva igy biztosítva a kíméletes fejést.

Az I-con kapcsolaton keresztül akár a távolból is megfigyelhetőek és állíthatóak a fejési paraméterek a fejőházban.

 


Cégünk foglalkozik ezen rendszerek tervezésével - beszerelésével és karbantartásával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy ingyenes tájékoztatást.

Telefon: +381 24 4797299

Mobil:    +381 66 8016628

E-mail:  office@systemline.co.rs


 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..