0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Halszálkás fejőház 2x7 - Advanced

2021.08.27.

A 2x7-es halszálkás állásszerkezet tüzihorganyzott igy megfelel a fokozott igénybevételi követelményeknek. Automatizációs részét tekintve iMilk600-as tejmennyiség mérőkkel van ellátva mely ICAR hitelesek. A tej mennyisége melett információt kapunk minden egyed testhőmérsékletéről, esetleges tőgy gyulladásáról és megnövekedett szomatikus sejtszámairól is. Mosási fázis alatt a mosőszer koncentrációt is figyeli a rendszer, és még sok más funkció is aktiválható igényektől függően.

A DVC800  automatta fejőegység leemelőke t szervószelepek aktiválják, az iMilk600 panelon beállított paramétereknek megfelelően. A pulzációs rendszer hasonlóképpen a panelról van vezérelve mely követi a genetikai elvárásokat.

A négy kamrás kollektorok 350 köbcentisek és IP10U felül szelepelt kehelygumikkal van szerelve, mely a felhasznált kompozit tehnológiája miatt válli ki vetélytársaitól.

Az I-Con kumunikációs rendszeren keresztül programozható fel az egész fejőrendszer egyidejűleg akár a távolból is.

A stabil és megfelelő kapacitású vákuumszintről egy GPV 2200as váluumszivattyú gondoskodik.

 


Cégünk foglalkozik ezen rendszerek tervezésével - beszerelésével és karbantartásával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy ingyenes tájékoztatást.

Telefon: +381 24 4797299

Mobil:    +381 66 8016628

E-mail:  office@systemline.co.rs


 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..