0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Felső tejvezeték 40 fejési ponttal

2021.08.23.

40 tehén fejésére alkalmas felső tejvezetékes redszer, 4 fejőegységgel.

Pneumatikus pulzációs rendszerrel van ellátva, mely nem igényel elektromos áramot, sem elektromos vezetékeket. A CombiFast tipusú csatlakozópontok minden második tehén közt vannak elhelyezve, igy egy csatlakozással két állat fejhető. Illetve a tejházban is található csatlakozópont, a fejőegységekkel azonos számban. Utóbbi mosáskor használatos.

A rozsdaálló, 52 mm-es átmérőjű acélból készült tejvezeték az istállóban körkörös rendszerben van kialakítva. Ezen a tej szabadeséssel folyik a tejleválasztó rendszerig. Innen egy rozsdamentes tejszivatyú szállítja továbba tejet egy 620 mm hosszú tejszűrőn keresztül a tejhűtőig.

A vákuumrendszer vastagfalú 50mm átmérőjű műanyag csőből van kialakítva. Ez a rendszer kapcsolja össze a vákuumszivattút a tejleválaztóval illetve a fejőegységekkel

Mosórendszer egy TopWash Lite tipusú digitális programátor, mely mosószer adagolása manuálisan történik, egy arra kialakitott rozsdamentes tartályba. 

 


Cégünk foglalkozik ezen rendszerek tervezésével - beszerelésével és karbantartásával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy ingyenes tájékoztatást.

Telefon: +381 24 4797299

Mobil:    +381 66 8016628

E-mail:  office@systemline.co.rs


 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..