0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Pulzációs rendszerek fejlesztése

2022.03.10.

Pulzációs rendszerek fejlesztése

 

A pulzátorokat, illetve az egész pulzációs rendszert a fejőrendszer legfontosabb elemei közé soroljuk. Nagyon fontos, hogy a pulzációs ütemszám és az ütemarány egyformák és állandóak legyenek minden fejőponton. A teheneknek kedvez a fejőpontonkénti azonos pulzáció, vákuumszint és kehelygumi tipus, igy függetlenül attól, mely oldalra kerül a fejőrendszerben, azon belül is melyik fejőegység kerül rá, az érzés azonos lesz. Ellenkező esetben a tehén a fejőegység felhelyezését követően begörcsöl, az okszitocin termelés megakad és a tejleadás nem lesz teljes illetve elhúzódik.

A cégünk által telepített pulzációs rendszerek mikroprocesszoros vezérlésen alapulnak: IUC 48 24V, mely lehetővé teszi a csatornánkénti egyedi pulzátor beállítást és kalibrációt.

Az LE30-as elektromos pulzátorok szériáját a MilkRIte InterPuls gyártótól robusztus tervezés és hosszantartóság jellemzi. A beépített levegőszűrő könnyen levehető és tisztítható, ezen felül más karbantartást nem is igényel a pulzátor.

Az elektromos pulzátorok előny abban nyilvánul meg, hogy a működésére nincs hihatással a levegő páratartalma, külső hőmérséklet vagy a vákuumszint. Elektromos igényük igen alacsony emiatt tápkábel oxidációja kizárt.

Megfelelő adapterekkel, csatlakozókkal minden régi fejőrendszerre fel tudjuk őket szerelni, még abban az essetben is, ha digitális tejmérők vagy fejőegység leemelők vannak a rendszeren.

A pulzátorok működése párhuzamos táplálásal vannak kötve a vákuumszivattúkkal, ami azt jelenti, hogy a pulzátorok addig vannak bekapcsolt állapotban míg a vákuumszivattyú működik.


Ajánlatért vagy csak tanácsért keresenek bátran bennünket, szivesen segítünk

Tel: 024 4797299         Mob: 066 8016628

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..